Kerstgedachte

20-12-2022 | 12:51

Kerstgedachte

- De instelling het beste te doen voor mensen, zoals voorgehouden tijdens de kerst! -

 De kerstdagen staan weer voor de deur. Dit is de tijd waarin we genieten van lekker eten, familie en vrienden om ons heen en het uitdelen van cadeau’s. In de decembermaand staat echter ook de kerstgedachte centraal; het draait dan net een beetje meer dan normaal om het delen van liefde voor elkaar en voor de medemens.

2022 is het jaar dat de Sebastiaan Horn Foundation het licht zag. Al sinds 2013 zet Sebastiaan Horn zich in om door middel van (extreme) sportieve prestaties geld op te halen voor verschillende goede doelen. In totaal heeft hij al bijna € 20.000,00 opgehaald voor verschillende goede doelen, waaronder KWF, het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, Spieren voor Spieren maar ook lokale doelen zoals een gezin op Texel. Sinds dit jaar is dit geformaliseerd in een eigen stichting, waarmee Sebastiaan graag zijn steentje bijdraagt om de wereld een mooier plekje te maken.

Help jij de Sebastiaan Horn Foundation met zijn missie? Met slechts een kleine bijdrage kun je helpen om mooie dingen mogelijk te maken; zoals geld voor medisch onderzoek, een hulpbehoevend gezin uit de brand helpen of bijdragen in het voortbestaan van een dierenopvang. Alles is mogelijk. De Sebastiaan Horn Foundation wilt helpen waar nodig.

Doneren kan veilig via deze website. Dit platform is een product van Kentaa; een crowdfundingplatform voor goede doelen en andere initiatieven die een positieve bijdrage willen leveren aan een betere samenleving. Kentaa berekent geen kosten aan de Sebastiaan Horn Foundation.

U kunt hier doneren.

De Sebastiaan Horn Foundation wenst u allen hele fijne feestdagen en een goed, gezond en voorspoedig 2023!